Науково-практичний тренінг студентів ФФО з представниками Головного управління ПФУ в Тернопільській області

13.11.2019 р. та 20.11.2019 р. студенти третього і четвертого курсів факультету фінансів та обліку взяли участь у науково-практичному тренінгу з питань сучасного стану пенсійного забезпечення громадян та необхідності його реформування. Науковий захід організовано викладачами факультету фінансів та обліку к.е.н., доц. Петрушкою О. В., к.е.н., доц. Шулюк Б. С., к.е.н.,  доц. Налуковою Н. І., к.е.н., доц. Кулиною Г. М. за сприяння працівників Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області.

Заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Шимончик В. Б. зазначила  про важливість набуття страхового стажу з метою забезпечення гідної пенсії в майбутньому та особливостей запровадження накопичувального рівня пенсійної системи в Україні.
Заступником начальника відділу захисту інформаційних систем та електронних реєстрів Гребьолкіним  О. О. було зосереджено увагу студентів на зручності та практичності використання веб-порталу ПФУ. Фахівець зазначив, що такий інтернет-ресурс дає змогу відстежувати сплату соціального внеску роботодавцем, страховий стаж та обсяг нарахованої заробітної плати тощо.
На завершення студенти подякували присутнім фахівцям за можливість підвищення їх професійних навиків та кар’єрних можливостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *