У ТНЕУ відбувся перший етап Всеукраїнських студентських олімпіад з «Фінансів і кредиту», з навчальних дисциплін «Державні фінанси» та «Фінанси»

4 лютого 2019 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся перший етап Всеукраїнських студентських олімпіад з «Фінансів і кредиту», з навчальних дисциплін «Державні фінанси» та «Фінанси».Учасники, які прийняли участь в олімпіадах отримали теоретичні та практичні завдання з питань функціонування фінансово – кредитної системи та державних фінансів відповідно.
Журі відмітило ґрунтовні знання студентів.
Зокрема, за оцінками, виконаних завдань, перше місце в олімпіаді з дисципліни «Державні фінанси» посів Ямелинець Андрій (ст. гр. Ф 41), друге місце  – Грицай Лілія (ст. гр. Ф 43), третє  місце – Биць Валентина (ст. гр. Ф 42).
В олімпіаді з «фінансів і кредиту» перше місце здобув Ямелинець Андрій (ст. гр. Ф 41), друге місце  – Грицай Лілія (ст. гр. Ф 43), третє місце – Підлиська Мар’яна (ст. гр.  Ф 43).
В олімпіаді з дисципліни «Фінанси» перше місце посіла Крисько Іванна  (ст. гр. Ф 42), друге місце – Сидорук Анастасія (ст. гр. Ф 43), третє місце – Ямелинець Андрій (ст. гр.  Ф 41).
Колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ щиро вітає переможців олімпіад та бажає їм невичерпної наснаги, невпинного руху вперед, підкорення нових наукових вершин та перемоги у другому етапі Всеукраїнських студентських олімпіад, які відбудуться у Харківському національному економічному університет ім. Семена Кузнеця та Державному вищому навчальному закладі «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *