Студенти факультету фінансів – учасники круглого столу «Алгоритм розвитку програмно-цільового методу бюджетування в Україні»

29 березня 2018 р. на базі фінансового управління Тернопільської РДА відбувся круглий стіл «Алгоритм розвитку програмно-цільового методу бюджетування в Україні».  Організаторами заходу виступили начальник фінансового управління Тернопільської РДА
Казимирів О. Б. та доценти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Гупаловська М. Б., Дем’янюк А. В., Лободіна З.М., Савчук С. В. Студенти факультету фінансів та учасники наукового гуртка «Фінансовий простір» прийняли активну участь в роботі круглого столу щодо обговорення питань функціонування програмно-цільового методу у бюджетному процесі. Казимирів О. Б. ознайомила з особливостями та практичними аспектами застосування програмно-цільового методу на рівні Тернопільського району. Зокрема було представлено деталізовану аналітичну інформацію бюджету Тернопільського району на 2018 рік в контексті представлення та обговорення бюджетних запитів і паспортів бюджетних програм. Під час роботи круглого столу проаналізовано сучасну практику та проблемні аспекти програмно-цільового методу у бюджетному процесі на місцевому рівні, а також визначені тенденції на перспективу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *