Global Money Week разом відсвяткувало 17 освітніх закладів Тернопілля

Global Money Week – це щорічна глобальна ініціатива, яка включає світові й регіональні акції та заходи, мета яких звернути увагу громадськості на  фінансову грамотність і за допомогою веселих та інтерактивних заходів розповісти дітям та молоді про всі аспекти, пов’язані з грошима. Це тиждень, коли у більше ніж 130 країнах проходить безліч заходів, занять, проектів, презентацій і змагань з фінансової освіти та грамотності. Україна вже близько п’яти років бере участь у цій міжнародній ініціативі з фінансової просвіти молоді.
З 2016 р. студенти і викладачі наукового гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Тернопільського національного економічного університету спільно з ГО «Міщанське братство» святкують «Global Money Week» в м. Тернополі. За цей час проводились квести, публічні лекції, круглі столи, Ярмарок фінансових знань тощо.
В 2018 році «Фінансова просвіта» ініціювала Селфі-флешмоб «Зроби selfie – святкуй Всесвітній тиждень грошей разом!», мета якого об’єднати освітні заклади для святкування Global Money Week і надихнути дітей та молодь дізнатися більше про гроші і заощадження, про те, як заробляти, вести бізнес.
І ось Global Money Week завершився!
На Тернопіллі відбулась значна подія, адже для святкування Всесвітнього тижня грошей об’єдналось 17 освітніх закладів, серед яких є і ЗОШ м. Дніпро:
Тернопільський національний економічний університет (факультет фінансів)
Тернопільський національний економічний університет (факультет банківського бізнесу)
Галицький коледж ім. В. Чорновола
Бережанська школа гімназія ім. Б. Лепкого
Бучацький колегіум імені Святого Йосафата
Бучацький ліцей
ЗОШ №2 (м. Зборів)
ЗОШ №2 (м. Козова)
Кременецький ліцей ім. Уласа Самчука
НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №1-гімназія» м. Хоростків
Теребовлянський НВК
Школа-економічний ліцей №9 ім. І. Блажевич (м. Тернопіль)
Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №24
Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ст. №25
Тернопільська спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня повного дня з поглибленим вивченням снов економіки
Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів №16
Гімназія «Гармонія» Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола
ЗОШ №91 (м. Дніпро)
Дякуємо всім, хто приєднався до нашої ініціативи. Фінансова просвіта ТНЕУ вітає всіх!!! Гроші не головне, але мають значення, і ми повинні донести дітям і молоді, що фінансово грамотна і освічена людина – це запорука особистого успіху і добробуту суспільства.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *