Global Money Week – гра Cash Flow

2 березня 2018 р. стартував черговий Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей). В рамках заходів присвячених святкуванню Global Money Week студенти ТНЕУ, активні учасники студентського наукового гуртка кафедри фінансів ім. С. І. Юрія “Фінансова просвіта” для школярів 10-го класу Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка організували надзвичайно цікавий захід – інтелектуальну тренінг-гру «Cash Flow», яка вчить поважати гроші.
Гра змодельована американським економічним гуру Робертом Кійосакі неймовірно популярна серед дітей та дорослих у всьому світі. Ця гра дає можливість освоїти основні правила поводження з грошима, навчитись інвестувати та накопичувати капітал, розвивати фінансове мислення та здобувати досвід поводження в непередбачуваних ситуаціях.
В процесі гри студенти-тренери допомогли учням розібратись із їхніми працюючими та непрацюючими стратегіями, а також з’ясувати, як думки впливають на їхні результати. Учні отримали практичні навички планування, інвестування, використання основних фінансових інструментів.
Весела атмосфера яка панувала під час гри та неймовірне задоволення від неї справили незабутнє враження на учнів, які виявили бажання ще неодноразово зустрітись і зіграти цю захоплюючу гру.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *