Святкування тижня фінансової грамотності з школярами початкової школи

В п’ятницю 10 листопада викладачі і студенти наукового гуртка кафедри фінансів ім. С.І. Юрія “Фінансова просвіта” провели уроки з фінансової грамотності в Тернопільській спеціалізованій загальноосвітній школі І-го ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки.
Щорічна співпраця з цією школою є надзвичайно плідною і позитивною. Торік школярі відвідали музей ТНЕУ, побували в аудиторіях університету і навіть завітали в кабінет декана факультету фінансів – Андрія Ярославовича Кізими. Ця зустріч залишила в пам’яті незабутні враження і надію на подальші взаємовідносини. Тому, цього року школярі з нетерпінням чекали Тижня фінансової грамотності, щоб знову побачитись із викладачами і студентами з Тернопільського національного економічного університету.
На зустрічі студентки 3-курсу факультету фінансів Крамар Наталя, Дубчак Інна, Медвідь Ірина і Плонська Юлія, як справжні вчительки, провели для школярів уроки про те, як слід грамотно заощаджувати особисті кошти, які права мають споживачі і як стати успішними і багатими. Дівчата не очікували такої кількості питань, котру задали їм маленькі економісти, які, незважаючи на свій вік, виявились компетентними з багатьох проблем. Тому дискусія була жвавою і веселою.
Отож, Тиждень фінансової грамотності 2017 підійшов до свого завершення. Бажаємо всім бути фінансово грамотними і успішними!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *