Науково-практичний семінар за участі координатора центру компетенцій Prozorro в Тернопільській області Кузька Юрія Васильовича

17 жовтня 2017 р. на факультеті фінансів з ініціативи кафедри фінансів ім. С.І. Юрія відбувся науково-практичний семінар на тему “Публічні закупівлі та робота системи Prozorro” за участі координатора центру компетенцій Prozorro в Тернопільській області Юрія Кузька. У науковому заході взяли участь декан факультету фінансів доцент Андрій Кізима, завідувач кафедри фінансів ім. С.І. Юрія професор Ольга Кириленко, начальник планово-фінансового відділу ТНЕУ Олексій Кушнір, професорсько-викладацький колектив кафедри, студенти ІІІ–ІV курсів факультету фінансів.
Юрій Кузько виступив із доповіддю щодо організації публічних закупівель в Україні та ознайомив присутніх з особливостями роботи системи Prozorro в реальному режимі. У процесі наукового заходу тривала жвава дискусія. Як студенти, так і викладачі кафедри цікавилися можливостями роботи системи Prozorro. В обговоренні практичних питань здійснення публічних закупівель прийняв участь Олексій Кушнір – начальник планово-фінансового відділу ТНЕУ, який на практиці працює із системою Prozorro.
Підсумовуючи результати наукового заходу, Юрій Кузько наголосив на актуальності вивчення проблем публічних закупівель, гострій нестачі кваліфікованих фахівців, що можуть працювати у цій сфері та висловив бажання і в подальшому співпрацювати з талановитою молоддю університету. Професор Ольга Кириленко та доцент Андрій Кізима підкреслили важливість та доцільність наукових заходів за участі практиків у сфері публічних закупівель.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *