Зустріч студентів освітньо-професійної програми «Фінанси» із спеціалістом відділу «Центру підтримки підприємництва»

18 листопада 2019 року, з ініціативи заступника декана  факультету фінансів та обліку  к.е.н., доцента О. В. Квасниці  відбулась зустріч студентів освітньо-професійної програми «Фінанси» факультету фінансів та обліку з Дзьомбою Іванною Михайлівною – головним спеціалістом відділу «Центру підтримки підприємництва».

«Центр підтримки підприємництва» створений при департаменті економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної державної адміністрації для надання безкоштовної інфомаційно-консультативної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва області.
Іванна Михайлівна розповіла про функції та завдання консультативних пунктів, наявні можливості для представників малого бізнесу. Так, «Центр підтримки підприємництва» пропонує допомогу в реєстрації бізнесу та формуванні пакету документів, при виборі видів економічної діяльності (КВЕД). Крім того, студенти отримали інформацію щодо специфіки діяльності «Центру підтримки підприємництва» у сфері консультування суб’єктів малого бізнесу при виборі системи оподаткування, при написанні бізнес-планів за стандартами UNIDO.
Жваве обговорення серед присутніх викликала інформація стосовно можливості безкоштовного стажування у Німеччині. Зацікавили студентів-фінансистів умови отримання кредитів на пільгових умовах для розвитку бізнесу.
Інформація про створення, ведення та розвиток бізнесу була не тільки цікавою, а й корисною. Колектив кафедри фінансів ім. С.І. Юрія висловлює щиру вдячність Дзьомбі Іванні Михайлівні за професіоналізм та співпрацю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *