До 50-річного ювілею кафедри фінансів ім. С.І.Юрія!

Цьогоріч студентський науковий гурток «Фінансова просвіта» усі заходи присвячує 50-річчю рідної кафедри. От і нещодавно студенти та координатори наукового гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С. І. Юрія к.е.н., доценти Карпишин Н.І., Булавинець В.М., Коваль С.Л., Сидор І.П. та Русін В.М. приурочили цій поважній даті творчу інтелектуально-пізнавальну вечірку «Фінансам співаємо романси!». Учасниками вечірки були керівники та команди студентських гуртків і наукових товариств усіх кафедр факультету фінансів та обліку: студентського наукового гуртка кафедри банківського бізнесу «Банківський аналітик»; студентського наукового гуртка кафедри податків і фіскальної політики «Фіскальний аналітик»; студентського наукового центру кафедри обліку і оподаткування; наукового товариства кафедри економічної експертизи та аудиту бізнесу «Економічний експерт».
У дружній та невимушеній атмосфері, за тематично оформленими столиками, з горнятком запашної кави та різними смаколиками, які приготували дівчата-гуртківці, учасники вечірки переглянули 1 серію просвітницького серіалу «Фінанси та друзі», авторами й акторами якого є студенти гуртка «Фінансова просвіта».
Представники команд випробували свої сили у різноманітних конкурсах, де проявили свій творчий, науковий, інтелектуальний та креативний потенціал.
У теплій, дружній та веселій атмосфері швидко промайнув час, а на завершення  – усі  організатори та активні учасники отримали сертифікати і подяки і звичайно – гарний настрій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *