Студенти факультету фінансів зіграли у брейн-ринг на тему: «Проблеми реалізації партнерських відносин держави та бізнесу в Україні»

Нещодавно в рамках викладання дисципліни «Фінанси державно-приватного партнерства» відбувся брейн-ринг за участі студентів 3 курсу факультету фінансів на тему: «Проблеми реалізації партнерських відносин держави та бізнесу в Україні».
Організаторами виступили викладачі кафедри фінансів ім. С.І. Юрія:  к.е.н., доцент Б. С. Шулюк,  к.е.н., доцент О. В. Петрушка та к.е.н., доцент        Н. М. Коломийчук. Учасниками інтелектуальної гри були 4 команди: «Акули Бізнесу», «Кмітливці», «Бізнесмени» та «Приватний сектор», які представляли інтереси  академічних груп Ф-31 та  Ф-32.Студенти були ознайомлені з умовами та правилами інтелектуального батлу, який складався із трьох раундів: «Візитна картка команди», «Питання-відповідь», «Експрес-кросворд». Впродовж усього брейн-рингу в аудиторії панувала дружня атмосфера, яка сприяла активному залученню усіх присутніх до гри.
За результатами інтелектуальної гри переможцями стали учасники команди «Акули Бізнесу», які набрали найбільшу кількість балів – 29. Друге місце посіла команда «Приватний сектор» (25 балів). Студенти усіх команд показали високий рівень логічного мислення, неабиякі творчі здібності, швидкість реакції та уміння нестандартно мислити.
Підбиваючи підсумки, викладачі кафедри фінансів ім. С. І. Юрія зазначили, що такого роду сучасні інноваційні методики викладання фінансових дисциплін формують у студентів навички професійно мислити, швидко реагувати на зовнішні фактори впливу та приймати виважені рішення. Водночас студенти зазначили, що подібні заходи не тільки сприяють кращому засвоєнню пройденого матеріалу, а й дають можливість отримувати позитивні емоції під час навчального процесу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *