GLOBAL MONEY WEEK 2019 триває!

Факультет фінансів ТНЕУ продовжує низку заходів  в межах відзначення  Всесвітнього тижня грошей.
Координатори гуртка «Фінансова просвіта» к.е.н., доценти кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Н.І. Карпишин, С.Л. Коваль, В.М. Булавинець, І.П. Сидор, В.П. Горин, В.М. Русін та студенти Крамар Н. та Оленюк О. організували проведення квесту «Фінансові перегони» для учнів Тернопільської спеціалізованої загальноосвітньої школи 1-го ступеня повного дня з поглибленим вивченням економіки.Учасники команд «Розумники», «Чомучки» та «Всезнайки» виконували різноманітні завдання на п’ятьох локаціях: складали фінансові терміни з окремих складів та букв алфавіту, розв’язували фінансові кросворди й ребуси, розгадували загадки та давали відповіді на них англійською мовою. Під час гри учні продемонстрували фінансову обізнаність та високий рівень знань іноземної мови, були активними і допитливими.
За підсумками гри усі учасники отримали сертифікати та призи, а директор школи Палига Оксана Володимирівна та вчителька Андрощук Алла Іванівна, які супроводжували своїх учнів – подяки від керівництва вузу.
Після завершення квесту в тренінг-центрі «Фінансова просвіта» учні переглянули пізнавальні мультфільми з фінансової грамотності та поспілкувалися з їх автором, докторантом кафедри фінансів ім. С.І.Юрія  В.В. Письменним.
Атмосфера радості, суперництва, оптимізму панувала на факультеті фінансів! Отож, другий день Global Money Week 2019 був насичений позитивними емоціями та незабутніми враженнями.
Розширюємо горизонти фінансової грамотності разом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *